Pep je huid op in 40 minuten. De "mini facial" is een intensieve behandeling incl. Fruitzuurpeeling die in een korte tijd specifieke huidproblemen kan aan pakken zoals: Acne, pigmentatie, huidveroudering, dehydratatie.

Om dieper gelegen huidproblemen op te lossen en optimale huidverbetering te behalen is het belangrijk om in de dieper gelegen huidlagen te werken. Dit doe ik met de peels van IMAGE Skincare. Ook deze zijn af te stemmen op jouw huid. Met een peeling haal ik op een gecontroleerde manier een laagje van de huid. Zo worden oneffenheden zoals: fijne lijntjes, acne, littekens, pigmentvlekken etc. snel minder zichtbaar. Om het beste resultaat te behalen is het advies een kuur te nemen. 

La Beauté du Jour werkt met de peelingen van IMAGE Skincare. Je kunt voor de volgende peelings bij mij terecht:

*Ormedic lift: Een peeling op basis van enzymen vermindert roodheid, kalmeert en verzacht, effectief bij rosacea, ontstekingsremmend en geschikt voor de huid in hormonale disbalans.

*The Signature Facelift (vitamine C peeling): Luxe en populaire enzymatische peelbehandeling bestaande uit 4 lagen peelmasks van IMAGE Skincare. Vermindert roodheid, kalmeert en verzacht, effectief bij rosacea, ontstekingsremmend en hydrateert optimaal.

*Lightening lift: Een peeling op basis van fruitzuren vermindert ongewenst pigment, vermindert roodheid, effectief bij rosacea, werkt dieper in de huid, ontstekingsremmend.

*Wrinkle lift: Een peeling op basis van fruitzuren helpt tegen pigmentvorming, corrigeert de huidkleur, anti-veroudering, vermindert zichtbaar rimpels en lijntjes, vermindert littekens van acne

*Acne lift: Een peeling op basis van fruizuren vermindert roodheid, vermindert alle vormen van acne, vermindert de grove poriënstructuur, ontstekingsremmend, hydrateert optimaal.

 

*Neem je een peeling in kuurverband? Dan is de totaalprijs incl. 20% korting.

Duur: 40 minuten

Kosten: €115