Annuleringsbeleid

 

Je afspraak is erg belangrijk voor ons en deze is speciaal voor jou gereserveerd. We realiseren ons dat er veel dingen zijn die in het dagelijks leven van mensen kunnen voorkomen.

Hoewel we begrip voor jouw situatie hebben, zorgt late berichtgeving ervoor dat een andere klant geen afspraak kan maken en wij daarom omzet missen. Daarom hanteren we dit beleid, ongeacht de reden voor annulering

La Beauté du Jour hanteert een 24-uurs annuleringsbeleid. Als een afspraak wordt gemist, geannuleerd of gewijzigd met minder dan 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak worden er annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Annuleringskosten 

  • Minder dan 24 uur annulering of wijziging leidt tot een vergoeding gelijk aan 50% van de geboekte behandelingskosten (lees hieronder hoe u kunt annuleren);
  • “No shows” en minder dan 4 uur annuleringen worden 100% van de geboekte behandelingskosten in rekening gebracht (lees hieronder hoe u dit kunt annuleren)

 

Hoe opnieuw plannen?

De wijziging van tijd en datum kan 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak worden gedaan door uw bestaande afspraak te annuleren of te wijzigen via een annuleringslink (u kunt dit vinden in de bevestigingsmail die u hebt ontvangen) en een nieuwe afspraak plannen via het online reserveringssysteem of via whatapp: 0642316857.

 

Hoe te annuleren?

Annuleringen meer dan 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak kunnen online worden gedaan via de annuleringslink in de bevestigingsemail of door een whatsapp te sturen naar dit mobiele nummer: 0642316857. Mocht u een vooruitbetaling hebben gedaan krijgt u uw volledige betaalde bedrag terug via treatwell mits dit 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak is gedaan.