Beauty for everybody


Of je nu onze salon bezoekt voor het bijwerken van je wenkbrauwen of voor een complete peeling treatment. Je zult ervaren dat iedereen op een gelijkwaardige manier behandeld wordt, namelijk: persoonlijk, gastvrij en eerlijk.

Maak kennis met ons uitgebreid aanbod aan behandelingen en onze doeltreffende én persoonlijke aanpak. Wij verwelkomen je graag en ervaar zelf het verschil bij La Beauté du Jour waarbij het persoonlijke contact en onze passie voor huidverbetering en massage centraal staan. Door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgen wij altijd voor een meetbaar resultaat. Wij laten je weer stralen.

 

Pijlers die bij ons centraal staan:

1. Beleving

Wij bieden jou een totaal beleving aan waarbij huidverbetering en ontspanning centraal staan.

 

2. Innerlijke rust

Wij zorgen ervoor dat je zowel van binnen als van buiten weer gaat stralen. Wij brengen je terug naar je innerlijke rust.

 

3. Persoonlijke touch

Bij ons sta jij als klant hoog in het vaandel. Wij hanteren een werkwijze waarbij persoonlijk contact centraal staat.

 


 

Onze producten

La Beauté du Jour werkt met het merk IMAGE Skincare, omdat zij staat voor effectieve huidverbetering. Ook is het een cosmeceutical, dit houdt in dat het medische producten zijn met een cosmetische uitstraling. Cosmeceuticals bevatten ingrediënten met bewezen effect. Dit komt door hogere en betere percentages actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica. Cosmeceuticals hebben een dieptewerking in de huid die voorbij de bovenste dode huidlaag gaat (tot in de dermis). Zo is het mogelijk dat ook verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rode huid, pigmentaties, dieper in de huid aangepakt worden, daar waar de oorzaak zich bevindt. Dit maakt dan ook gelijk het verschil met de cosmetica die je bij de drogist, supermarkt of warenhuis kunt kopen. Daarnaast zijn er in veel “traditionele cosmetica”, ingrediënten verwerkt die nutteloos of soms zelfs schadelijk kunnen zijn voor huid en lichaam.

 

Wij willen iedereen helpen met hun huidprobleem en open staan voor hun wensen en behoeften. Deze producten zijn hoogwaardige producten met innovatieve en natuurlijke ingrediënten zoals: hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, vitamine C en stamcellen. De unieke combinatie van behandelingen en thuisproducten zorgen voor verbluffende resultaten. Tijdens een behandeling geef ik jouw huid alles wat het nodig heeft. De huid wordt gereinigd van onzuiverheden, gevoed en verwend. We hebben direct zichtbaar resultaat doordat ik de behandeling direct afstem op jouw huid. Je zult de stoel verlaten met een prachtige GLOWY skin!

 

Wist je dat je je producten ook online kunt bestellen? 

Ga direct naar de webshop en bestel gemakkelijk je eigen producten! Vanaf een bedrag van €50 betaal je geen verzendkosten. Wil je de producten liever ophalen? Geen probleem. Uiteraard betaal je geen verzendkosten. Voor de algemene voorwaarden hiervan verwijs ik je graag naar de webshop 

 

 

De salon in het prachtige 4-sterren hotel van Landgoed Duin en Kruidberg 

 

In hartje Santpoort-Noord vind je de salon waar je in een authentiek pand helemaal tot rust komt, zowel van binnen als van buiten.

 

Bij La Beauté du Jour werken we met heel veel liefde voor ons vak. Dat merk je ook wanneer je bij ons in de behandelstoel ligt. We nemen uitgebreid de tijd voor jou zodat we jou droomhuid kunnen behalen en/of de pijn in de spieren kunnen verlichten. Zodat jij met een zelfverzekerd gevoel de deur bij ons uitgaat.

 

Door regelmatig trainingen te volgen en op de hoogte te zijn van de laatste trends, kunnen we jou ook kwaliteit garanderen. Dat zie je ook terug aan de merken die wij zorgvuldig hebben uitgekozen. Zo ben je er ook zeker van dat je altijd de beste behandeling krijgt bij ons in de salon. 

Goed om te weten:

Ben je te gast in Duin en Kruidberg en wil je een heerlijke behandeling boeken? Ook dat kan! Boek je behandelingen online in wanneer het jou uitkomt. 
Om verzekerd te zijn van een plekje in de agenda in het weekend raden wij je aan om zeker minimaal 2 weken van te voren te boeken, omdat wij in het weekend al gauw vol zitten.