We bring you back to your inner self through relaxation and skin improvement.


Ik ben Florence, de trotse eigenaresse van La Beauté du Jour. Na veel ervaring op gedaan te hebben in verschillende bedrijven, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mijn droom waar te maken en startte ik in juni 2020 mijn eigen schoonheidssalon.

 

Ik ben begonnen vanuit huis en werkte daarnaast bij Landgoed Duin en Kruidberg in de Spa & Wellness waar ik bijna 4 jaar heb gewerkt. Daarna heb ik nog ervaring op gedaan in een medische kliniek, waar ik veel met huidverbetering bezig was. Inmiddels kreeg ik toch een beetje het besef dat ik echt mijn eigen bedrijf wil laten groeien en kwam Landgoed Duin en Kruidberg weer op mijn pad waar ik mijn bedrijf verder wil gaan uitbreiden. 

 

Nog altijd volg ik regelmatig trainingen om mijn kennis up-to-date te houden en zo het beste advies te kunnen geven. Zelf ben ik enorm gedreven en perfectionistisch. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Wanneer je in de salon langs komt voor een behandeling, neem ik altijd uitgebreid de tijd zodat ik jou oprecht kan helpen om je wensen en doelen te behalen. Service vind ik heel belangrijk. Dit geld voor, tijdens en na de behandeling. Bij mij kun je terecht voor bijna alle behandelingen, vooral in huidverbetering, wenkbrauwen en massages ben ik in gespecialiseerd. Ik ben er van dinsdag t/m zaterdag. 


Ik ben Sabine, schoonheidsspecialiste.

In juni 2024 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald. Doormiddel van 2 jaar stage te hebben gelopen maar ook al werkzaam te zijn bij La Beauté du Jour heb ik mijn passie gevonden in massage en manicure. Ik heb veel kunnen leren waardoor ik ook veel ervaring op gedaan heb. 

Ik wil graag iemand helpen om van zijn/haar klachten af te komen en haal hier ook mijn voldoening uit. Verder ben je van harte welkom voor een cosmetische pedicure en een verzorgende gezichtsbehandeling. Ik werk op donderdag, zaterdag en om de week op zondag.


Ik ben Lynn, schoonheidsspecialiste.

Op dit moment loop ik hier stage en is het ook al mijn werkplek, daarbij zit ik in mijn 3e en laatste jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Hierbij heb ik al mijn examens gehaald voor: manicure, cosmetische pedicure (voetverzorging), lichaamsbehandelingen incl massages en een verzorgende gezichtsbehandeling welke je ook bij mij kunt boeken.

Ik vind het super leuk om bezig te zijn met massages, gezichtsbehandelingen, manicures en cosmetische pedicures en daar heb ik al veel ervaring mee. Ook kijk ik er erg naar uit om nog meer behandelingen te leren en mezelf daarin te specialiseren. Ik ben aanwezig op de vrijdag en zondag.