Facials

Bij La Beauté du Jour werken wij met de producten van Image Skincare. Image Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is een cosmeceutical, wat wil zeggen dat het medische producten zijn met een cosmetische uitstraling. Door een mooie combinatie te maken van hoogwaardige ingrediënten met bijpassende behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem is er een passende skincare routine om de huid in topconditie te brengen en / of houden.

Alle lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering. De lijnen kunnen ook allemaal met elkaar gemixt en gematcht worden. Tijdens de behandelingen van Image Skincare focussen we op het verbeteren van de huid. Ook kijken wij tijdens de behandelingen waar jou huid op het moment behoefte aan heeft. Heeft het meer hydratatie nodig of juist meer voeding? Dit kan allemaal bij La Beauté du Jour!


Verschillende soorten facials

Huidverzorging 

  • Image Facial Quick: Heb je weinig tijd en wil je toch even in een korte tijd je huid een boost geven? Dan is deze snelle facial iets voor jou! Het is een intensieve behandeling die ervoor zorgt dat de huid er weer stralend en schoon uitziet en dat onzuiverheden zijn verwijderd. De huid krijgt comfort, zachtheid en een onmiddellijke “glow”. De behandeling bestaat uit: dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum, oogcrème en dag/nachtverzorging.

Duur: 30 minuten

Kosten: €69,50

 

  • Image Facial Plus: Dit is een basic all in facial waarin de wenkbrauwen modelleren inbegrepen zijn. De behandeling bestaat uit: dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen/threaden, masker + een korte decolleté, nek en schouder massage, serum, oogcrème, dag of nachtverzorging.

Duur: 60 minuten

Kosten: €84,50

 

  • Image Facial Relax: Dit is een basic all in facial waarbij er een uitgebreide gezicht, nek en schouder massage is inbegrepen en bij het masker de armen en handen worden gemasseerd. De behandeling bestaat uit: dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht- nek- schouders en hoofdhuidmassage, masker + hand- armmassage, serum, oogcrème, dag of nachtverzorging.

Duur: 70 minuten

Kosten: €104,50

 

Bij onderstaande facials gaan we een stapje verder richting huidverbetering. Heb je een specifiek huidprobleem en wil je direct gaan werken op huidverbetering? Dan zijn de mini facials incl peels van Image Skincare aan te raden. 

 

  • The Ultimate Glow Facial: Wanneer je je huid tijdens een facial even een goede hydratatie boost wil geven is deze behandeling zeer geschikt! Het verbetert het celvernieuwingsproces, geeft meer volume, herstructureert de huid, verhoogt het vochtgehalte van de huid en verstevigd. Ervaar een huidverstevigend masker en een bindweefselmassage met de ormedic lift peeling, je huid straalt weer helemaal na deze behandeling met een prachtige glow! De behandeling bestaat uit: dubbele reiniging, ormedic lift peeling, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage met hyaluronzuur ampul, firming transformation masque + hoofdhuidmassage, serum + vitamine c ampul, oogcrème en dag/nachtverzorging.

Duur: 80 minuten

Kosten: €151,50

 

  • Bliss and Bubble Facial: Maak van iedere behandeling een feestje. Laat zelfs de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O² LIFT masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterde hydratatie, meer volume en vooral een onuitwisbare indruk. Bestaat uit: dubbele reiniging, vitamine c peeling, onzuiverheden verwijderen, zuurstof masker + decolleté, nek, schouder & hoofdhuidmassage, serum + ampul, oogcrème en dag/nachtverzorging. 

Duur: 50 minuten

Kosten: €102,50

"Een luxe anti-age facial voor een bijzondere gelegenheid"

Laat jezelf verwennen met een unieke wellnesservaring, ontworpen om jouw huid te verstevigen, liften, ontgiften en verhelderen, terwijl je geest en lichaam ontspannen.

Tijdens deze super anti aging behandeling wordt het zuurstofgehalte én de doorbloeding in de huid verbeterd. De IMAGE Skincare O2 Lift staat ook wel bekend als de ‘mini facelift’. Deze behandeling is perfect om in te zetten wanneer je een speciale gelegenheid hebt en je huid op z’n mooist wilt zijn. De specialiteiten van deze behandeling zijn de speciale enzymatische peeling en het bruisende zuurstofmasker.

Deze behandeling is perfect om in te zetten wanneer je een speciale gelegenheid hebt en je huid op z’n mooist wilt zijn. De specialiteiten van deze behandeling zijn de speciale enzymatische peeling en het bruisende zuurstofmasker.

Deze enzymatische peeling is op basis van ananas en papaya. De peeling verwijdert op een milde wijze alle dode huidcellen van het gezicht. Hierdoor is de huid in staat om een hoge dosis actieve werkstoffen op te nemen in de huid. Na de peeling wordt het bruisende zuurstofmasker als een gelstructuur aangebracht. Zodra de gel in aanraking komt met de huid, verandert het in schuim. Dit zuurstofmasker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen in je huid. Hierdoor neemt de collageenproductie toe en de huid verbeterd aanzienlijk. Tijdens het masker masseren wij je decolleté, nek, schouders en hoofdhuid.