Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!

 

 

Wat is er nou fijner dan genieten van een ontspannende massage? Juist, genieten van een ontspannende massage samen met een speciaal iemand! Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!

 

Zoals de naam al suggereert, worden tijdens een duo-massage twee mensen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte. Afhankelijk van de massage, wordt deze uitgevoerd door twee masseurs. Wanneer jij en je partner, moeder of beste vriend(in) allebei behoefte hebben om te ontstressen en samen tijd door te brengen, dan is een duo-massage de perfecte oplossing. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Je kunt kiezen voor een romantisch moment samen met je geliefde, maar je kunt er ook een gezellig uitje van maken met een vriend of familielid. Het belangrijkste van een duo-massage is dat je een heerlijke massage kunt delen samen met een speciaal iemand. Daarnaast is een duo-massage ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad of bij wie nerveus is om door vreemde mensen aangeraakt te worden.

Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN DUO-MASSAGE?

In de massagesalon zullen er bij een duo-massage twee massagetafels naast elkaar staan. Wij bieden verschillende duo-massages aan, variërend van de ultieme relaxmassage tot een wat stevigere massage. De keuze is dus volledig aan jullie. Wanneer jullie beide een andere variatie van een specifieke massage wensen, is dat vaak ook geen probleem. Tijdens de duo-massage zul je een fijne behandeling ontvangen die zal worden aangepast aan je wensen. Een duo-massage is dus net zo persoonlijk als een normale massage en je hoeft absoluut niet bang te zijn voor een one-size-fits-all-behandeling.

GOED OM TE WETEN

Voor een duo-treatment gelden geen specifieke regels. Je kunt het moment gebruiken om gezellig bij te kletsen of juist om te genieten van de stilte en rust. Wanneer je in een romantische bui bent, kun je er zelfs voor kiezen om elkaars hand vast te houden tijdens de massage. De indeling is volledig aan jullie.

Boek je online 2 behandelingen op hetzelfde tijdstip? Dan wordt dit gezien als een duo behandeling en dat u graag tegelijk wilt in dezelfde ruimte. Dit omdat wij 1 behandelruimte hebben en dus niet 2 behandelingen ophetzelfde tijdstip in een aparte ruimte kunnen doen.

Ook kunnen Duo Treatments NIET online geboekt worden. Hiervoor kun je contact met ons opnemen en plannen wij het voor u in. Dit omdat er niet altijd twee behandelaren aanwezig zijn.

Duo Treatments zijn in ieder geval beschikbaar op: 

- donderdag tussen 13:00-18:00

- vrijdag 12:00-18:00

- zaterdag & zondag 10:00-18:00

Mochten deze dagen en tijden niet lukken, zullen wij ons best doen om het voor u mogelijk te maken.