Wenkbrauwen en wimpers

*Epileren/harsen wenkbrauwen:

Hierbij worden de wenkbrauwen in model gebracht door de wenkbrauwen te harsen waardoor de wenkbrauw strak oogt. Daarna kijk ik de wenkbrauwen nog even na met een pincet op eventuele overgebleven haartjes en knip ik de lange wenkbrauwhaartjes bij om zo de perfecte wenkbrauwen te creëren.
Duur: 30 minuten
Kosten: €24,50

*Verven wimpers & wenkbrauwen:

Je hebt de keuze voor wenkbrauwen uit "gewone" verf die 1-2 dagen op de huid blijft zitten en 2-4 weken op de haartjes of voor henna die 5-10 dagen op de huid blijft zitten en 4-6 weken op de haartjes. Wil je echt voor een langere tijd ingekleurde wenkbrauwen hebben, kun je het beste voor henna gaan. Voor de wimpers heb ik donkere kleuren om de wimpers meer accent te geven. Bij henna brows zijn er een paar punten waar je rekening mee moet houden:

Henna Brows

Droog Houden

Om de Brow Henna optimaal te laten hechten aan de huid is het belangrijk dat je de Henna Brows de eerste 24 uur niet nat maakt. Dat betekent dat het af te raden is om in de eerste 24 uur zijn of haar hoofd nat te maken onder de douche.

Ook de sauna is zeker in de eerste 24 uur af te raden. Transpireren zorgt er namelijk ook voor dat de brows nat kunnen worden. Dit kan een nadelig effect hebben op de tijd dat de henna goed aan de huid gehecht blijft. 

 

 1. Geen Intensieve Sport & Hot Yoga

  Ook bij een intensief rondje rennen, krachttraining of een hot yoga les kun je hevig transpireren. Dit raden we de eerste 24 uur dan ook af. Maar ook na de eerste 24 uur dien je hier nog wel rekening mee te houden. Als je bijvoorbeeld meerdere dagen per week een hot yoga les doet, kun je verwachten dat de henna brows sneller zullen vervagen. 

   

 2. Geen Make-up Remover Of Face Wash

  De eerste 24 uur na een Henna Brows behandeling is het oppassen geblazen. Het is daarom ook belangrijk om zo min mogelijk - het liefst geen - reinigingsproducten in het wenkbrauwgebied te gebruiken. Een make-up remover of face wash is af te raden.

   

 3. Geen Make-up Aanbrengen

  Het wordt afgeraden om de eerste 24 uur make-up in het wenkbrauwgebied te gebruiken. Ten eerste zal het niet nodig zijn, want de Henna Brows zullen intens genoeg zijn. En ten tweede is het af te raden omdat je ook geen make-up remover of face wash kan gebruiken. Het aanbrengen van make-up is hierdoor niet handig en overbodig.

 4. Niet Vol In De Zon

  Zeker de eerste 24 uur na de Henna Brows treatment is het niet goed als je met zijn of haar henna brows in de volle zon zit. Dit kan namelijk een allergie uitlokken. Wees er daarnaast ook bewust van dat door de zon en zonnebank de kleur van de Henna Brows sneller zal vervangen. 

Wimperlift: Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Voordelen Lashlifting

 • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
 • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
 • Ogen lijken groter
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
 • Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Hoe het werkt

 • Je word verzocht zonder oog make-up te komen. De wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof

Nazorg:

 • De eerste 24 uur mogen je wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
 • Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
 • Probeer niet op je ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden
 • Reinig je ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houd je een mooi resultaat en voorkom je dat de wimpers door elkaar gaan staan

Contra-indicaties:

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen:

 • Alopecia of chemotherapie
 • Conjunctivitis (pus, rode ogen)
 • Overgevoeligheid voor peroxide

LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan, gelukkig is dit heel zeldzaam, maar de behandeling is altijd jouw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn dien je contact op te nemen met je huisarts, deze zal een hormoonzalf voorschrijven waardoor de allergie snel zal afnemen.