Meet and treat - kennismakingsbehandeling


MEET & TREAT 

De Meet & Treat behandeling is er om het jou als klant wat makkelijker te maken. Wellicht kom je voor de eerste keer, heb je al een tijdje geen behandeling gehad of vind je het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen. Tijdens de Meet & Treat sessie gaan we samen kijken naar welke behandeling of kuur voor jou het meest geschikt is en past bij jouw huid en leefstijl. Een belangrijk onderdeel hiervan is een uitgebreid intakegesprek en vullen we samen het intake formulier in. Op dit formulier staan duidelijke vragen waarmee we jouw huiddoelen beter in kaart kunnen brengen, jouw wensen bespreken en je huidconditie nauwkeurig beoordelen. Samen bespreken we wat we voor jouw huid kunnen doen om je droomhuid te kunnen behalen. Daarna bekijk ik nauwkeurig je huid en wordt er een behandel- en productadvies geadviseerd. Het behandel- en productadvies wordt in ‘Your Skinpaspoort’ genoteerd en deze krijg je na de behandeling mee naar huis, zodat je precies weet hoe je je huid ook thuis het beste kan verzorgen. Vervolgens wordt direct een kennismakingsbehandeling uitgevoerd die voor jou op dat moment het meest geschikt is. 

 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Bij iedere nieuwe klant starten we standaard met een kennismakingsbehandeling om te beoordelen hoe jouw huid op de producten van IMAGE Skincare reageert. Omdat iedere huid weer anders is, vraagt de behandeling en verzorging van je huid om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Je krijgt op basis van het intakeformulier, de huidanalyse en het behandelplan een gezichtsbehandeling op maat of een gezichtspeeling als je huid al meer gewend is. Of je nu wilt werken aan een onzuivere huid, pigmentatie, roodheden, grove poriën, huidverjonging, of gewoonweg jouw huid goed onderhouden, tijdens de kennismakingsbehandeling maken we de start van het traject om jouw ideale droomhuid te bereiken. 

 

DOEL

Het doel van La Beauté du Jour is om jouw huid te laten stralen en een droomhuid te realiseren. We maken een behandelplan op maat en geven een advies hoe de huid thuis te onderhouden. Dit is van essentieel belang! ‘70% van huidverbetering ontstaat door goede verzorging van de huid thuis!’ Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het van groot belang de IMAGE Skincare producten ook thuis te gebruiken. De huid moet dagelijks goed gereinigd en verzorgd worden. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden blijven. 

 

VERLOOP VAN DE BEHANDELING

*Intake gesprek

*Huidanalyse

*Behandelplan

*Korte kennismakingsbehandeling

*Productadvies 

 

Deze behandeling is maar eenmalig te boeken door nieuwe klanten.

Duur: 70 min

Kosten: €96,50